Despre noi - DAZ Detailing

Despre noi

Inca din copilarie prima placere de joaca, prima pasiune, prima colectie au reprezentato masinile. Si din dorinta de a transforma un vis de mic copil in realitate , a luat nastere conceptul de DAZ DETAILING. DAZ DETAILING reprezinta un detailing de la A la Z, realizat cu pro-fessionalism, promtitudine, prietenie. Professionalism pentru ca am investit in cursuri de perfectionare si nu am ales sa facem treaba asta dupa ureche, pentru ca folosim produse fara a face ra-bat la calitate si pentru ca ne plac lucrurile facute ca la carte si nu pe principiul “las o ma ca I buna asa”. Promtitudine pentru ca ne place sa respectam termenele oferite clientilor nostrii. Prietenie pentru ca ne place sa formam o legatura cu clientii nostrii.

Inca din copilarie prima placere de joaca, prima pasiune, prima colectie au reprezentat-o masinile. Si din dorinta de a transforma un vis de mic copil in realitate , a luat nastere conceptul de DAZ DETAILING.
DAZ DETAILING reprezinta un detailing de la A la Z, realizat cu profesionalism, promtitudine, prietenie.


Profesionalism deoarece am investit in cursuri de perfectionare si nu am ales sa facem treaba aceasta dupa ureche, pentru ca folosim produse fara a face rabat la calitate si pentru ca ne plac lucrurile facute ca la carte, nu pe principiul “las-o ma ca-i buna asa”.Promtitudine pentru ca ne place sa respectam termenele oferite clientilor nostrii.

Prietenie pentru ca ne place sa formam o legatura cu clientii nostrii.

Sergiu Besmeciuc